logo
Excursii in Delta Dunarii din Tulcea

Nave rapide

În peisaje de poveste

Excursii in Delta Dunarii din Tulcea

       Esti in cautarea de Excursii in Delta Dunarii din Tulcea ? Pentru o experiență deosebită și plină de adrenalină vă punem la dispoziție o gamă variată de bărci rapide ce vă vor încânta privirile în rutele noastre predefinite.

       De asemenea, vă putem oferi cazare în Deltă sau vă putem ajuta în orice problemă legată de serviciile noastre. Vom face călătoria pe care o dorești cu cele mai bune servicii oferite doar pentru tine. 

Nave lente

Excursii in Delta Dunarii din Tulcea

Pentru relaxarea TA!

     Navele lente sunt alegerea perfectă pentru  momentele când îți dorești o plimbare relaxantă alături de cei dragi ție. Peisajele din Deltă îți vor schimba starea de spirit și îți vor oferi experiențe de neuitat.

Plimbarea ta va fi una sigură deoarece îți punem la dispoziție personalul nostru calificat . Aveți avantajul unui confort mai mare, mai multă intimitate . După cum puteți vedea în galeria noastră foto, ne dedicăm timpul pentru a vă face să vă bucurați de excursiile pe care le oferim și pentru a vă face să înțelegeți ce este cu adevărat Delta. 

 

Excursii in Delta Dunarii din Tulcea

Gustare caldă

Vă putem oferi prânzul la bordul bărcilor (cele lente). Gătim adesea supă de pește, pește la grătar și alte preparate din pește .

Excursii in Delta Dunarii din Tulcea

Personal Calificat

Personalul nostru cunoaste engleza, franceza, germana, italiana si rusa si este pregatit sa va raspunda la toate intrebarile.

Excursii in Delta Dunarii din Tulcea

Preț Avantajos

Oferim tot felul de excursii in Delta Dunarii cu cele mai bune servicii si preturi din jur. Taxam de persoana si nu lasam oameni in urma.

Excursii in Delta Dunarii din Tulcea

Peisaje Naturale

Veți vedea diferite specii de păsări, animale, vegetație – o mică parte din viața sălbatică pe care o puteți vedea în galeria noastră foto.

Excursii in Delta Dunarii din Tulcea

Rutele Noastre

Rutele se desfasoara într-un interval de 4-9 ore (Zona Lacului Nebunu , Zona Cot Condura , Zona Mila23 , Zona Sulina , Zona Letea ).

Excursii in Delta Dunarii din Tulcea

Rezervare Bărci

Bărcile sunt de asemenea închiriate la oră sau pe zi. Vizitați toată Delta, inclusiv micile canale și lacurile din inima naturii.

Preparate din PeȘte

Tradițional și Gustos

     Cateva poze cu mesele pe care le putem organiza la pescari sau la pensiuni in Delta Dunarii .De asemenea, vă putem oferi prânzul la bordul bărcilor (cele lente) sau în restaurante rustice.

     Gătim adesea supă de pește, cu sos de usturoi, pește la grătar și alte preparate din pește – deoarece aceasta este principala aprovizionare pe care o oferim turiștilor noștri. Putem găti și altceva la cerere. 

Excursii in Delta Dunarii din Tulcea

– un paradis natural –

Excursii in Delta Dunarii din Tulcea
0
Turiști
10
Locații
0
Personal Calificat
0
Experiență

Plăcerea de a călători

Excursii in Delta Dunarii din Tulcea

 

Suntem o afacere de familie Tata si Fiu(Ionel si Ciprian Safca) care organizeaza excursii in Delta Dunarii din Tulcea incepand cu anul 1998.

Dispunem de o flota moderna de ambarcatiuni lente( 2 nave lente si un catamaran) care va pot oferi gustul turismului de alta data, si

de asemenea avem trei ambarcatiuni rapide( 2 pentru vara si una pot sezoanele mai reci) – ambarcatiuni care va pot arata cele mai interesante colturi de natura.

Organizam excursii in Delta Dunarii din Tulcea pentru grupuri private si compacte, iar intre 1 Mai si 15 Septembrie organizam excursii de grup cu plecare zilnica intre orele 09:30-10:15, pe diferite trasee, in functie de solicitari. Traseele noastre predefinite pot fi consultate in sectiunea de servicii -> ambarcatiuni lente si ambarcatiuni rapide. La cerere putem organiza excursii in Delta Dunarii din Tulcea si catre alte trasee solicitate.

Safca Ionel – fondatorul SAFCA DELTA TOURS – este un capitan cu peste 30 de ani de experianta care va poate incanta folosind atat nave lente cat si nave rapide.

Ciprian Safca – Inginer de meserie si posesor al unui brevet de Manager in activitate turistica – va face tot posibililul ca excursia dumneavostra sa fie una cat mai placuta.

Ne dam silinita sa ‘OFERIM AMINTIRI’, nu doar excursii in Delta Dunarii din Tulcea.

Cu Stima, echipa SAFCA DELTA TOURS.