SAFCA DELTA TOURS ofera la cerere Excursii Private in Delta Dunarii cu plecare din Tulcea sau din alte localitati.

Oferim excursii la rasarit, unde aveti sansa unica de a observa cum natura isi revina la viata, pescarii cum isi golesc plasele de peste. Se observa de asemenea cum ciclul vietii o reia de la capat observand rasariturile superbe pe lacurile din proximitatea orasului Tulcea.

Rasarit Lac Furtuna

Oferim de asemenea Excursii la apus, ca si Excursii private in Delta Dunarii – pentru a va bucura de un sfarsit de zi linistit, cu ciripit de pasari si cu o liniste cum doar in Delta Dunarii gasiti:

Apus Lac Ligheanca

De asemenea oferim excursii cu tematica FOTO/VIDEO pentru impatimitii de natura si de pasarile deltaice. Atat Ciprian cat si Ionel sunt ghizi experimentati care va pot arata frumusetea si salbaticia Deltei Dunarii in cateva ore sau chiar in cateva zile. Aceste tipuri de excursii le organizam la cerere, iar traseele le stabilim de comun acord.

Excursiile private se organizeaza atat cu nave lente, cat si cu barci rapide. De la noi veti primi intotdeauna propunearea cea mai practica pentru scopul dumneavoastra. In functie de timpul alocat si de doleantele clientilor, alcatuim traseul cel mai bun si cel mai optim. De la cateva ore pe canalele Deltei Dunarii putem ajunge la cateva zile de explorare si aprofundare fauna si flora deltaica. Pentru ca aceste tipuri de excursii sa fie de succes, datele exacte trebuie stabilite cu minim cateva zile inainte, pentru a avea garantia ca toate aspectele vor fi conform planului. Va multumim si va asteptam cu drag!

Ca si destinatii speciale ar fi: Padurea Letea si caii salbatici, Insula K(Musura) si Varsarea Dunarii la Sulina(Plaja Sulina), Padurea Caraorman, Varsarea Dunarii la Sfantu Gheorghe si Meleaua Sahalin, Colonia din zona Lacului cu Cotete, Chilia Veche si imprejurimi, etc.