logo
Excursii in Delta Dunarii din Tulcea

Povestea Noastră

Salutare!

     Vă mulțumim pentru interesul acordat companiei noastre. Suntem o afacere de familie TATĂ & FIUL (Ionel & Ciprian) care a început în 1998. Oferim tot felul de excursii in Delta Dunarii cu cele mai bune servicii si preturi din jur.  Veți găsi informații despre compania noastră SAFCA DELTA TOURS în centrul de informare turistică, la mai multe hoteluri din Tulcea și în multe ghiduri turistice. 

Vă putem oferi cazare în Deltă sau vă putem ajuta în orice problemă legată de serviciile noastre. Vom face călătoria pe care o dorești cu cele mai bune servicii oferite doar pentru tine. Vă rugăm să consultați ofertele noastre din meniul de nave lente sau rapide pentru rutele noastre predefinite. 

Echipaj Experimentat

Tatăl meu căpitanul Safca Ionel este un om cu mare experiență în acest domeniu! A fost căpitan pe o ambarcațiune de pasageri timp de peste 15 ani și după aceea a decis să-și înceapă propria afacere așa că și-a achiziționat propria ambarcațiune și a început să facă turism.

Eu, fiul lui, Ciprian, am început să-l ajut cu afacerea de familie după ce am terminat facultatea și masterul în turism, comerț și servicii, așa că acum avem o afacere de familie.

Împreună vă vom călăuzi drumul spre fantastic iar pentru asta vă asteptăm cu brațele deschise la cea mai frumoasă locație Delta.

 

Excursii in Delta Dunarii din Tulcea
Excursii in Delta Dunarii din Tulcea

Plăcerea de a călători